Product

Urutan Seluruh Badan

Product

Set Bersalin Anugerah [Normal]

Set Bersalin Tanamera

Tanamera Post Natal Care Set telah direka khas secara tradisional Melayu untuk ibu-ibu selepas melahirkan bayi. Ia telah membantu ibu-ibu baru menghadapi tekanan selepas melahirkan bayi selama beratus-ratus tahun. Produk tradisional seperti ini adalah ritual, kerana ia membantu menenangkan minda dan meningkatkan pemulihan. Unsur-unsur setiap produk adalah 100% dirumuskan daripada ramuan berasaskan tumbuhan dan herba. Set Bersalin Tanamera atau Tanamera Post Natal Care Set menawarkan penyelesaian komprehensif dan mudah untuk penjagaan anda selepas bersalin..

Post Item Penjagaan Penjagaan Natal (10 Item):

 • Herba Mandi
  Satu campuran tradisional herba yang sangat aromatik yang menyegarkan, menyegarkan semula, dan menghilangkan badan serta membantu menenangkan otot yang lelah dan melegakan masalah kulit yang kecil.
   
 • Cuci Herba Feminin
  Campuran herba aromatik, kaya dengan minyak pati yang digunakan untuk jahitan penyembuhan dan menjaga kawasan kelamin bersih, dibersihkan dan sejuk. Semakin cepat anda mula menggunakan produk ini lebih baik, walaupun anda mempunyai kelahiran sesar.
   
 • Teh Herba
  Teh pemanasan yang membantu ibu dengan pemulihan dari kelahiran dengan merangsang peredaran dalaman dan pengusiran pembekuan darah.
   
 • Minyak Urut Herba
  Minyak semulajadi yang disemai dengan herba tropika yang bermula semula sirkulasi dalaman ibu.
   
 • Minyak Kelapa Dara Tekan Dingin
  Keuntungan utama VCO adalah bahawa ia adalah antioksidan yang tinggi yang melindungi kulit anda dari kerosakan radikal bebas. Ia boleh digunakan secara pranat untuk pencegahan tanda regangan serta postnatally untuk pudar tanda regangan sedia ada, memohon 2x sehari. Untuk mendapatkan hasil yang terbaik selepas mandi dan urut ke dalam kulit basah.
   
 • Sabun Tubuh Formulasi Coklat
  Gabungan herba dan bijirin menghasilkan permukaan berbulu yang perlahan-lahan menghilangkan kulit mati. Herba seperti kunyit, halia liar dan kayu manis dikenali untuk memperbaiki keadaan kulit keseluruhan seseorang. Aroma minyak nilam yang eksotis, duniawi ditambah untuk kesan aromaterapi.
   
 • Scrub Badan Boreh
  Kombinasi herba dengan sifat pemanasan yang berfungsi utamanya adalah mempunyai kesan pemanasan pada kulit dan otot untuk memberi tenaga dan meremajakan tubuh ibu yang letih.
   
 • Menghalusi Campuran Herbal Paste
  Pekat campuran tradisional yang menyegarkan mata dan minda yang letih kerana kurang tidur atau tekanan.
   
 • Pemutihan Herbal Blend Paste
  Pasta tradisional yang diperbuat daripada gabungan herba yang digunakan untuk membantu menguatkan dan menguatkan otot perut dari dalam ke luar. Gunakan dengan pembalut perut postpartum untuk mendapatkan hasil yang lebih berkesan.
   
 • Binder
  Bahan terbuat dari kapas yang tidak dikupas yang lembut namun tahan lama untuk jam keselesaan. Bungkusnya mudah dipakai dan paling selesa apabila dipakai di bawah pakaian longgar. Pembalut postpartum merupakan pemulihan penting yang digunakan dalam banyak budaya untuk pemulihan yang lebih cepat dari kelahiran anak.
RM460.00 
RM390.00 

Availability: In Stock

-+

Leave a comment

Also Purchased